Мат Лебланк почете паметта на своя екранен съквартирант Матю Пери, след

...
Мат Лебланк почете паметта на своя екранен съквартирант Матю Пери, след
Коментари Харесай

Джоуи към Чандлър или Лебланк към Пери: Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен

Мат Лебланк уважи паметта на своя екранен съквартирант Матю Пери, след неочакваната му гибел.

Двамата актьори изиграха функциите на най-добрите другари Джоуи Трибиани и Чандлър Бинг в " Приятели “. След като Матю Пери бе открит мъртъв в дома си в края на предишния месец, целият свят изпадна в потрес и голяма тъга.

Няколко дни по-късно Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър публикуваха взаимно публично изказване по отношение на трагичната кончина на своя сътрудник и другар. Тогава те обявиха, че са опустошени и имат потребност от време, с цел да се оправят с голямата загуба.

" С времето ще кажем повече, както и когато можем “, допълниха тогава звездите от " Приятели ".

Днес 56-годишният Лебланк сподели прочувствено и прочувствено послaние в Instagram, включващо фотоси на именитата двойка от снимачната площадка на " Приятели ".

" Матю. С натежало сърце споделям " довиждане ". Моментите, които прекарахме дружно, почтено казано са измежду обичаните моменти в живота ми ", написа Мат. " За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те назовавам мой другар. "

" Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и в никакъв случай няма да те не помни. Никога “, продължи той.  " Разпери криле и лети, братко, най-сетне си свободен. С доста обич. “

В края на поста Лебланк прави тъкмо това, което Матю (а и Чандлър) би оценил – съумява да се пошегува:  " И допускам, че може да задържиш 20-те $, които ми дължиш. “

Матю Пери и Мат Лебланк са една от най-обичаните екранни двойки другари на всички времена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР